| Dvor za Akademiou | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 4:42 pm | |
| *zdrha daleko a skryje sa a pozoruje* | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 4:47 pm | |
| " Víš co chci ... víš po čem lidé touží ... já chci mír ... a ty mi v něm překážíš ... jak již jednou ten koho jsem obdivoval řekl ... sleduješ jediný strom namísto toho aby jsi sledoval celý les ... " když to dořekl byla všude cítit taková příjemná a teplá chakra ... " Ty ... musíš zemřít ... tím získám mocnější oči se kterými začnu podmaňovat svět pod jednu obří zem ... mír ... mír pro naši Skrytou deštnou ... mír který rozpoutá poslední válku ! " když to dořekl okolo vás šlehali neškodné blesky ... Raion věděl že je to moje technika Hanashi Senkou ( Přemisťování pomocí výbojů elektřiny ) " A kdo je támhleta holka ... tvůj student ? ... pch .. jsi pořád stejný ... nikdy jsi nikoho nezměnil ... ona zůstane SLABÁ ... " ------------------------------------------------------------------------------------------------------ PS: Tyhle kecy neberte jako pravdu ale prostě tohle k záporňákům jako je Kyokan patří | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 4:54 pm | |
| ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jzs mna do toho planu netahejte a kdo vravel ze zustanu slaba? | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 4:59 pm | |
| "Trhni si ja som chcel mier viac ako ty nenavidim vojny ty si osoba ktora sa ku kazdej vojne s radostou pridala.Nenavist tvori este väcsiu nenavist aj keby si mal moje oči TY mieru nikdy nedosiahnes tebe sa to nepodari TY si na svete stelesnene zlo TEBA nikto nezmeni a teraz ak to je vcetko ci si chcel odid z mojej vesnice a uz nikdy sa nevracaj a ta moja studentka.....Ak zomriem bude to posolstvo ktoremu som zasvätil život dalej po svete roznašat si odsudeni na posmrtny zivot v pekle ty svina" A odplul k nemu | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:10 pm | |
| " svině ? ... a kdo mě zradil ... kvůli čemu jsem to co jsem ? ... jsem tohle protože jsi nás opustil kvůli té tvé cestě k míru ! ... kvůli tobě naši rodiče zemřeli ! ... " zablesknul se a objevil se mu za zády ... pole energie zmizelo ... " ... co si o sobě myslíš ? ... stále jsi mě kritizoval kvůli té mé cestě ... " řekl a čekal odpověď | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:16 pm | |
| "Ničomu nechapes ONI nas sledovali preto som sa vybral inou cestou chceli nas vyouzit kvoli tomu čo dokažeme ONI za tebou isli domov preto naši rodičia zomreli." | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:19 pm | |
| " ... " na chvíli se zarazil " Tohle není důvod k tomu ... aby jsi nešel domů se mnou ... " Bleskově vytáhl katanu a sekl proti němu | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:24 pm | |
| Zarazil utok svojou katanou "...Ešte stale to nechapes?! keby som išiel s tebou aj tak by rodičia zomreli... Vravel som ti aby si nešiel že je to pre ich dobro ONI nas sledovali a zabili nam kazdeho na kom nam zaležalo aby sme potom uz nikoho nemali a aby sme sa k nim pridali a vidim ze sa im to podarilo" pozrel na brata a z oka sa mu zgulala slza | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:27 pm | |
| " Mýlýš se ..." trochu změněnou tváří " Oni ... chtějí rozpoutat válku která nikdy neskončí ... a to já nedovolím ... " řekl a švihnul i druhou katanou * Snad ... snad ... * přemýšlel se zavřenýma očima | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:30 pm | |
| Radsej odskocil na vzdialenost 5 m od brata "Tak preco ked uz vies ze to nie je kvoli mne na mna stale utocis nic tym nedosiahnes akurat stratis dalsieho s tvojou krvou" | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:34 pm | |
| " Protože ... protože ... " spadl na kolena kolenama k sobě " Ty .... ty jsi byl vždycky lepší ... vždycky jsem tebou opovrhoval ... vždycky jsem se ti snažil vyrovnat ... " řekl při zadržování slz " Jakožto starší bratr jsi .... měl převzít vedení klanu po otci .... a mě vždycky ... štvalo že jsi měl všechno ... vždycky mluvili všichni o tobě ... já byl jen postranní stráž .... " řekl a hleděl do země a pustil katany z rukou | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:39 pm | |
| "Ja som po ničom takom netužil je to len zhoda nahodod ze som sa narodil ako prvy nechcem mat s tebou žiadne spory urcite sa mi v mojom veku vyrovnas ba dokonca aj prekonas no teraz s tebou nechcem rozhadany ani s tebou bojovat mozme si navzajom pomahat ak chces" | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:47 pm | |
| Udiveně sleduje bratra " Arigatou ..." a rozplynul se na jemné výbuchy elektřiny Ještě než zmizel podíval se na tu holku | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 5:58 pm | |
| "Je to nejaky problem? spoznala si sa s mojim bratom " | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 6:00 pm | |
| "hmm ne ziadny ale vipadal ako keby mal depresi " | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 7:16 pm | |
| Vide z budovy a pri spomienke na kagov zacne hned cvicit a skusy 15 krat bunshin justu ,15 krat hnegen jutsu a potom 20 krat kawarimi jutsu je vycerpany tak ide spat domov |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Tue Apr 26, 2011 7:24 pm | |
| Prisiel pred budovu a zopakoval to co pred tim a zistil ze pred branou sa maju stretnut dvaja kagovia tak tam ide |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 4:24 am | |
| Skusa 20 krat Hengeno jutsu , 15 krat Bunshin jutsu a potom este 25 krat Kawarimi jutsu |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 11:38 am | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 4:46 pm | |
| Skusa este raz vsetko co sa naucil |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 5:00 pm | |
| *dosiel a vsetko vyskusal 25 krat*
Naposledy upravil Juan dne Wed Apr 27, 2011 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 6:12 pm | |
| po skonceni s cvicenim zacal odznova a rozohdol sa ze po skonceni pojde domov |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou Wed Apr 27, 2011 7:23 pm | |
| *Nervózne čaká na kageho * | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dvor za Akademiou | |
| |
|
| |