| Doupě | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Doupě Tue Apr 26, 2011 8:18 pm | |
| Otocil sa na hokageho a spital sa " Prosim pomozes mi hokage ?" |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Doupě Tue Apr 26, 2011 8:20 pm | |
| " OK...." Magen: AenaiSekai ! " 2 Genjutsu ... nemůžeme minout " a znovu vrazil niibi do tlapy meč
Niibi Genjutsu jednoduše odrazila Ale neměla čas aby zničila drastické vysávání její chakry a úder kterým jí upadla tlapa | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:12 pm | |
| "vyliezla na dalsiu skalu zaujala bojovi postoj a cakala kym jej da hokage alebo raikage signal" | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:26 pm | |
| "toto ma uz prestava bavit" "Magen: Nijuu Kokoni Arazu no Jutsu" *Ak sa tomuto vyhnes si v pasci ak nie si v pasci tak co urobis?* | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:33 pm | |
| Já " kokoni arazu ? ... " řekl a vytáhl katanu z niibiho těla a složil 9 pečetí " Kuchiyose no jutsu ! " ykřikl a jeho tělo obalila žlutá chakra která se formovala podobně jako susano´o akorát vypadala jako Amaterasu ( Šintoistická bohyně slunce a jak si někdo všiml Itachi tak pojmenoval techniku černých plamenů ) Stál jsem na místě a oči se mi zalili krví Jitsukami ( Bůh slunce ) zaútočil na niibi chakrovým trojzubcem Niibi Jeden na mě šel iluzí a chytil mě ale už ji na mě jednou někdo použil v kumo takže jsem věděla jak se s ní vypořádat ... ten šmejd dal ale tamtomu raikagemu čas aby mě zasáhl a rozdělil mě na dvě půlky ... regenerace mi sebrala spoustu chakry a tak jsem začala všude prskat plameny | |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:45 pm | |
| *zozadu skocil po niibi a skatanami jej zasekol do chrbta a spustal sa dole ...*
Naposledy upravil Juan dne Wed Apr 27, 2011 8:25 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:47 pm | |
| Zacal pohlcovat ohen aby mohli ostatny utocit *Stale mam pri boji iba take podradne miesto* pomyslel si | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 2:56 pm | |
| " ... asi ho to štve .. " zamumlal si když se podíval na bratra " Konec!!! " začal hořet když ho trefila niibi a měl rozhořené oblečení ( Nic nejde vidět ) Trojzubec se v niibi zvětšil a roztrhával ji a když se spojila nakonec neměla chakru Nakonec jsem taky spadl na nedostatek chakry a bůh slunce zmizel ve světle ohně Niibi " porazi ... li ... mě ... podřadní .... šupáci ... " řekla a "omdlela" A nějaká holka jí ještě rozdrápala kůži | |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:05 pm | |
| Pribehol za bratom hodil mu lekarnicku a nejake tablety a rychlo sa pobral sa k Matirovy klakol si nad neho urobil potrebne pecate a zapecatil niibiho do Matira bolo vidiet ako sa tá chakra od niibiho prenasa do Matira a ako niibiho telo zmizlo ked to dokoncil rozbehol sa ku bratovi a pytal sa "Si v poriadku?" "toto by sme si mali opakovat častejšie" a usmial sa | |
|
| |
Kyokan Sorakaze Admin
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:11 pm | |
| " .. j ... jo .. " usmál se a zavřel oči Po chvlíli usnul vyčerpáním | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:15 pm | |
| A Matiro vstal a povedal "To je ale sila , neuveritelne" |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:20 pm | |
| "Ty asi tak rychlo nepojdes bracek no nevadi mam napad" "Kuchyiose no jutsu" Pred nimi stal obrovsky orol ktory by vedel uniest prinajmenej 5 ludi | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:21 pm | |
| Matiro sa zadivil a spital sa " Kam pojdeme ? " |
|
| |
Raion Sorakaze
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:25 pm | |
| "Do konohy predsa brat musi odychovat este je toho vela co neviete o nasich schopnostiach nie sme neporazitelni a tu techniku co pouzil nemam velmi rad" Zobral brata do ruk a vyniesol ho na orla potom kyvol aby ostatny naskocili | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:29 pm | |
| "Hai"Povedal a naskocil na obrovskeho orla |
|
| |
Uchiha Juan
| Předmět: Re: Doupě Wed Apr 27, 2011 3:35 pm | |
| | |
|
| |